Vårt DNA

vart-dna-1

DNA är en förkortning av ordet “deoxiribonukleinsyra” och är det kemiska ämnet som bär den genetiska informationen i alla levande organismer. Vårt DNA har däremot inte någon forskare upptäckt, utan det har vi format och kommit på tillsammans. Du behöver varken vara hjärnkirurg, raketforskare eller nobelpristagare för att hänga med. Vårt DNA består nämligen bara av fyra delar;

Vi vågar utmana oss själva och testa nya saker
Det handlar om att alltid sträva efter att bli ännu bättre, både på vad vi gör och hur vi gör det. Vi måste våga experimentera med nya saker. Om vi misslyckas så är det inte världens grej – bara att göra om och göra det bättre. Vi behöver uppmuntra att tänka utanför ramarna och hitta nya vägar till att göra rätt saker.

Vi har kul och bryr oss om varandra
Framtiden är ljus – men utmanande. Därför är det viktigare än någonsin att ha kul tillsammans. Vilken tur att vi är väldigt bra på det då!
Omtänksamma kollegor är något som de flesta på Blocket brukar nämna som kännetecknar vår arbetsplats. Med alla roliga människor och festliga aktiviteter så har vi vårt på det torra!

Vi skapar wow för att vinna
Att leverera WOW är det enda säkra sättet att behålla vår starka position på toppen. Och vi är ju inte intresserade av att vara tvåa. Aldrig.
Idag kommer wow-känslan när man snabbt säljer något eller när man hittar något man letat efter länge. Vi måste hela tiden sträva efter att hitta fler sådana wow-faktorer och alltid leverera det där lilla extra till våra användare – och oss själva!

Vi gör skillnad tillsammans och skapar en hållbar framtid
Den stora positiva miljöpåverkan som Blocket har på Sverige, sättet vi förbättrar folks ekonomi, och de tusentals tillfällen av glädje som vi skapar varje dag gör verklig skillnad runt om i hela landet. Och det ska vi vara riktigt stolta över! Att långsiktigt fortsätta skapa skillnad och stolthet på ett lika självklart sätt som idag kan bara ske genom samarbete med varandra och våra användare.

7